Din personliga Redovisnings-byrå

Din pålitliga partner för ekonomisk stabilitet och tillväxt. 

KNA00031

Anna Nilsson

VD/Redovisningsekonom

Hej! Jag är Anna Nilsson, VD för RSR Ekonomi och civilekonom från Mälardalens Högskola. Jag har tidigare varit med och drivit ett familjeföretag, John H Snabbgross, i 15 år, arbetat som revisor i fem år och som ekonomichef i två större bolag i sju år. Jag har erfarenhet från butik, revision, ekonomisk förening och fastighetsbranschen.

Jag älskar att prata med kunder om deras verksamhet och att arbeta med bokslut. Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt prisförslag.

På fritiden gillar jag att träna, spela golf och orientera.

KNA09991

Maria Helg

Redovisningsekonom

Hej! Jag är Maria Helg, redovisningsekonom från Högskolan Väst, och jag har jobbat på RSR sedan 2021. Innan jag började här hade jag erfarenhet från restaurangbranschen. Jag är en trevlig, glad och hjälpsam person som, förutom att sköta bokföring, även sitter vid frontdesk. Jag är oftast den man träffar först när man besöker vårt kontor på Västermarksgatan 34-36.

Jag tycker om variationen inom redovisning, både det löpande arbetet och att upprätta bokslut. Det som är extra intressant för mig är att få hjälpa företagare inom olika branscher och se hur de utvecklas.

När jag är ledig lägger jag mycket tid på mina hästar och njuter av att vara ute i naturen.

KNA00007

Cecilia Larsson

Redovisningsekonom

Hej! Jag är Cecilia Larsson, en Redovisningsekonom från Västerås Yrkeshögskola, och jag har jobbat med redovisning sedan 2017. Jag är kommunikativ och brinner för att saker ska bli rätt. Jag älskar att lösa problem och hjälpa företag att gå framåt.

Förutom att jag är duktig på bokföring, håller jag även koll på skattenyheter och hjälper till med interna rutiner på företaget. När jag är ledig umgås jag gärna med familj och vänner och njuter av att spendera tid med dem.

KNA00017

Lale Celebi

Redovisningsekonom

Hej! Jag är Lale Celebi, redovisningsekonom från Stockholm School of Business och har även erfarenhet av att jobba som väktare. Jag började på RSR år 2022 och är en lugn och trevlig person med glimten i ögat.

Jag tycker att allt inom redovisning och bokföring är superroligt och hjälper även till med RSR:s marknadsföring. Jag är extra duktig på enskilda bolag. När jag inte jobbar älskar jag att träna på gymmet och hålla mig aktiv.

RSR Ekonomi & Redovisning AB

Kontakta oss för frågor och funderingar.

Vi ser fram emot att höra från dig! Oavsett om du har en specifik fråga, vill boka ett möte eller bara vill diskutera ditt företags ekonomiska behov, är vi här för att hjälpa till. Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter och ditt meddelande, och vi återkommer till dig så snart vi kan. Kom ihåg, inga frågor är för små eller stora för oss. På RSR Ekonomi välkomnar vi alla samtal med ett leende.