Din personliga Redovisnings-byrå

Din pålitliga partner för ekonomisk stabilitet och tillväxt. 

DSC_9286 (1)-2

Anna Nilsson

VD/Redovisningsekonom

Hej! Jag är Anna Nilsson, VD för RSR Ekonomi och civilekonom från Mälardalens Högskola. Jag har tidigare varit med och drivit ett familjeföretag, John H Snabbgross, i 15 år, arbetat som revisor i fem år och som ekonomichef i två större bolag i sju år. Jag har erfarenhet från butik, revision, ekonomisk förening och fastighetsbranschen.

Jag älskar att prata med kunder om deras verksamhet och att arbeta med bokslut. Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt prisförslag.

På fritiden gillar jag att träna, spela golf och orientera.

KNA03918

Maria Helg

Redovisningsekonom

Hej! Jag är Maria Helg, redovisningsekonom från Högskolan Väst, och jag har jobbat på RSR sedan 2021. Innan jag började här hade jag erfarenhet från restaurangbranschen. Jag är en trevlig, glad och hjälpsam person som, förutom att sköta bokföring, även sitter vid frontdesk. Jag är oftast den man träffar först när man besöker vårt kontor på Västermarksgatan 34-36.

Jag tycker om variationen inom redovisning, både det löpande arbetet och att upprätta bokslut. Det som är extra intressant för mig är att få hjälpa företagare inom olika branscher och se hur de utvecklas.

När jag är ledig lägger jag mycket tid på mina hästar och njuter av att vara ute i naturen.

KNA03988

Lale Celebi

Redovisningsekonom

Hej! Jag är Lale Celebi, redovisningsekonom från Stockholm School of Business och har även erfarenhet av att jobba som väktare. Jag började på RSR år 2022 och är en lugn och trevlig person med glimten i ögat.

Jag tycker att allt inom redovisning och bokföring är superroligt och hjälper även till med RSR:s marknadsföring. Jag är extra duktig på enskilda bolag. När jag inte jobbar älskar jag att träna på gymmet och hålla mig aktiv.

KNA04051

Violeta Sundberg

Redovisningskonsult 

Mitt namn är Violeta Sundberg – redovisningskonsult utbildad på KYH – en glad och trevlig kvinna som tycker om allt inom ekonomi. På RSR har jag nyligen anslutit till teamet och hjälper er gärna-både med bokföring och redovisning. På fritiden gärna pysslar med  återbruk av gamla saker och hobbyodling, för att inte tala om bär- och svampplockning under sensommaren och hösten. 

RSR Ekonomi & Redovisning AB

Kontakta oss för frågor och funderingar.

Vi ser fram emot att höra från dig! Oavsett om du har en specifik fråga, vill boka ett möte eller bara vill diskutera ditt företags ekonomiska behov, är vi här för att hjälpa till. Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter och ditt meddelande, och vi återkommer till dig så snart vi kan. Kom ihåg, inga frågor är för små eller stora för oss. På RSR Ekonomi välkomnar vi alla samtal med ett leende.