Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

RSR Ekonomi värdesätter vi våra medarbetares utveckling och arbetar kontinuerligt för att erbjuda en inspirerande och stödjande arbetsmiljö. Skicka in din spontanansökan idag!

Karriär hos RSR Ekonomi – Bli en del av vårt engagerade team

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett framgångsrikt och engagerat team? På RSR Ekonomi värdesätter vi våra medarbetares utveckling och arbetar kontinuerligt för att erbjuda en inspirerande och stödjande arbetsmiljö. Skicka in din spontanansökan idag!

RSR Ekonomi är alltid intresserade av att träffa talangfulla och passionerade individer som vill utvecklas och bidra till vår verksamhet. Vi erbjuder en rad olika roller inom redovisning, revision, skatterådgivning och företagsrådgivning.

Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta med en mångsidig klientbas och utveckla din kompetens genom löpande intern och extern utbildning. Vi tror att våra medarbetares framgång är nyckeln till företagets framgång, och vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade att prestera på topp.

Gör en spontanansökan

För närvarande har vi inga aktiva rekryteringsprocesser, men vi uppskattar alltid att höra från talangfulla och engagerade personer som är intresserade av att arbeta med oss.